Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Tuesday, August 31, 2010

gila2 di sekolah!

haha..aku n nish yg xda koje..;)
nish ma bezwen!
kegilaan sebntar!
<3
no komen!
menggunakan pin tudung nish;)
syg kaw nishh!!<3
haha..ni waktu boring2 cikgu xda kat kelas!
aku memakai pin tudung kat kepala uh tu pown untuk meluaskan pemandangan coz akan lebih jelas lah pemandgn sisi hadapanku dgn gaya tudung seprti ini..
kawan2 plak asyik bertanya pelik
'iera,nape ngn tudung tu'
'iera,ko ok tak'
'iera,macm ape je'
haha,,.pape korang nak ckp aku xkesah asal aku bahagia:))

p/s mengunakan warna purple sbb wane kesukaan nish..-tulisan-

2 comments:

NISH said...

PURPLE ! tengss yaww (:

Iera Lollies said...

haha,you are welcome dear..!