Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Tuesday, August 31, 2010

pegi bazar ramadhan!

ahha..
ptg tadi bwu  jehh pegi bazar ramadhan 
wif my  beloved sista (farah nur a,ka, intan),makcu dan pakcu tidak lpe si kecil alisha!
alisha makin comell lorh..tembamm!!
haha
cadang nak ikut coz nak pegi print skrip ulbs ..
aiyoo,kedai tutup lahhh!!
eeee,..geramm..ntah ape lahh teacher cakap sowkk...gerun2..^^
but2,bnda tu dah da dalam pendrive,bagi je lah pe je alasan kat dye..haha
tapi2..ulbs kene hafalll..
masalahnye xhafal pown lagikk..takper,esok hari msih ade..haha..
keluar tajuk niyh...
haha
kt bazar..hujan pulak turun dgn selbatnya ,nasib bawak payung..huhu
kat bazar beli  nasi kerabu special,murtabak,chicken chop(kak cik pnye)sdap wook!!
tu saje lahh..hee~

No comments: