Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Wednesday, September 1, 2010

i got the license L...^^

yeah,..akhirnya dapat gak lesen L
dgn kesusahan untuk mendapatannya,dapat gak..alhamdulillah..
walaupun baru jehh dapat L ok lah lagi dari xda kan..
sesak2 leh gak kuar mane2!huhu..but baru moto xcukup umo nak ambik kete punye..haha...
nasiblah dalam mase seminggu jehh dah leh dapat lesen tu..

21/8/2010-mendengar ceramah teori semama 5 jam
agak boring,tertido2,..but jgn main2,sume bnda yg dicakap uh la yg masuk test undang2 t,so dgrlah baik2..;)
28/8/2010-pergi ke test undang2
haha...nasebb lahh lulus..huhu..but berape per berape tuhh rahsia..hehehe..
29/8/2010-pergi bahagian terakhir towk dapat lesen
bhgian 1:3 jam dgr owg tu ckp2 lagi
bhgian 2:3 jam kat luar,amali moto lah plak..huhu...mcm2 lah blajanyer..

and finally,.. i got it !!!


pakcik lesen,bila mao bagi itu lesen pada saya ha..;)

No comments: