Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Monday, September 6, 2010

thankz awk..!

sng2 awk ckp sye yg lukakan hati awk..
xper,sye trima lagi..
tapi hati sye yg awk lukakan hari2 tu ade sye ckp kat awk..
ngadu sikett pown xde kan??kan2?
sye pnye lahh baik,ajk kte bincg lagi,..
arghh,..sia2 jehh sume tu..
dahla awk..sye redha,pegilahh awk..
yg pasti sye tak main2 kan perasaan awk kerna yg pasti awk yg mainkan perasaan sye!
awk silap pasal tuh..!
dah la malas mao cte pasal awk lagikk!
just get lost lahh!
thankz untuk kebahagiaan  yg sementare ini!
Yg pasti you are totally change!
                                                                                no love anymore,
                                                                           iera
                                                                           (-_-)

2 comments:

Farah Nur said...

mmg susah untuk melupakan org yang kita syg...

Iera Lollies said...

memang susah tp kite kene terus usaha kan lpekan owg tu?:)