Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Sunday, October 10, 2010

10.10.10!

hey,,.!
hari ni 10.10.10
larhh...
pe bnda yang berlaku ehhh,...
takde kowt...
but diri ini bersyukur kepada ALLAH kerana memberi daku peluang untuk terus menghirup udara di bumi-Nya ini..
ALHAMDULILLAH..
act,..da bnda gak jadi..
aku berjaye habis bace surah al-anbiya arini..
alhamdulillah,..jadi la kan,.kngn ni pun berharga^^
lagi satu, minggu depan dah exam,..errrr,..takutttt......
takpelah ape yang penting usaha....
papepown sempena 101010
or
10.10.2010
or
10.10.10

aku ingin berzam untuk mendpat pencapaian cemerlang dalam semua pepriksaan SPM ku
dengan mendapat 10 A plus plus!
amin....doakann yer..:))
new grading system:)

hope can be like him^^


hope can be like her too!:)
^_^
hope dapat gembirakan ibu bapa seprti dirinya^^

berjaya bersama teman2!


bergembira dengan hasil sush payah bersama!





hope i can feel all thiss!
insyaaallah...

2 comments:

Azmie said...

GOOD LUCK Sis..

jemput singgah blog mie..
http://pesona-akasia.blogspot.com

Iera Lollies said...

THANKZ BRO..:)