Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Saturday, November 20, 2010

harry potter !

nak tengok harry potter !
nak nak nak tengok jugak !
dah pernah bace buku terakhir cte ni,
tebal gler ,.seribu lebih mukasurat kowt ,
ya ya ya ,
memang bez ouh !
tak sabar mahu tengok di pawagam even baru bahagain first kan ,
btw ,memang akan dapat tengok selasa ni ,
yeah ,wif adikku munirah n nadia ,
huhu ,
tak sabar gler ,

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART ONE 1
WAIT FOR ME YEAH ! 
:D


mood: teruja ouh ! :D

2 comments:

Nur Azila Ismail said...

best cerita nie ., dah tgk semalam :)

x sabar tunggu part 2

Iera Lollies said...

wah,yeker,..ni yang wat tak sabar2 nak tengok ni,..:)
seronoknye kak zila dah dapat tgok...:)