Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Wednesday, November 3, 2010

kenangan kat utp

Pada hari selase yang lepas bersamaan 2/11/2010
haha,..lepas sngt ke?
baru smlam kowt..huhu..
yar,kami memulakan perjalanan dari sekolah tepat pukul 7.30.sharp kan?
haha...
ok,..tujuan atau tempat utama kami dalam lawatan sambil belajar ini ialah
 UNIVERSITI TEKNOLOGI PETRONAS,SERI ISKANDAR
haa,..besar kan??
sure nampk punye,..huhu..
yar sampai disana dalam pukul 9 pagi kowt,dan kami disambut oleh pegawai di sana.then ada satu ceramah motivasi,..seronok,..rase makin bersemangat,^_^
nak cerita lagi terlalu panjang kowt,..
jadi untuk meringkaskan :
selepas itu kami pergi ke kolej komuniti pasir salak
dan juga kompleks bersejarah pasir salak
tapi yang pasti UTP IS THE BEST PLACE TO STUDY!
even dye swasta,tapi yang pastinye ble korang keluar je nanti,kerja dah menanti korang!
so kalau xnak sush sngt blaja kat sne,risau pasal kewangan,
blaja rajin2 n cbe dapatkan 'scholar' or lebih tepat biasiswa.
Insyaallah mudahlah dapat belajar di sana,
jadi selamat berjaya dan pikir-pikirkanlah  ^_^.
gambar2 yang sempt disnap  sepanjang di sana :)







































2 comments:

diriku said...

oo..lawatan ke utp ek..dlu penah g sekali..cantik kn tmpt ni..

Iera Lollies said...

aah..tempat ni memnag cantik sangat..:)