Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Wednesday, December 8, 2010

barang2 kesayangan ira ♥

Barang kesayangan..
ira pasti sume msti ada barang kesayangan kan,..
yar,ira un ade,..
so ,hari ini ira nak kongsikan barang2 ksygn ira ngn semua
,huhu ,^-^
antaranye:


Purse ira,cam pelik kan?huhu,tp ni lah purse ira^^

koleksi pin tudung kartun ira,mmg syg sngt2 ngn bnda2 niyh!:)

yar,jam itam putih ira,syg sgt ngn jam ni,xtaw nape,even dah rosk2 un.huhu

pin tudung comel yg dihadiakn jiran ira,..:)

cincin!haha,beli sndiri jer,syg gakz ngn cincin ni,sngt3!

bus skolah ira,pin paling2 syg natra sume!

3ekor zirafah ira,huhu,skew2!

aeroplane ira ,comel an?hehe

hah,aiskrim ira,!sdp ann?huhu

pin payung n bear,pin payung uh ira tertarik sbb da kwn ira ckp sal pin niyh ,law ta tak tertarik un,huhu,

yar,pencil case ira,wif dolfin keychain sys bagi,thankz kak cik!

frame gmbr yg da ats meja blaja ira,syg parents sngt!

krftgn ira wat,jiran yg ajar,thankz wawa!:)

pic terbaru,huhu,

yar,sourvenier majlis tautan prs,xbukak2 agy,haha

so,ni lah antara barang2 ksyg ira ,
huhu, ^^

No comments: