Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Friday, December 10, 2010

find for outdoor photoshoot bride!

semalam ira g jalan2 ngn cikgu ira cari tempat photoshoot outdoor for bride..
then,mle2 cikgu tanye tmpat air terjun,yeah,ira ckplar pasal batu berangkai,waterfall yg da kat kampar ni,..
huhu,..then ble nak dekt samapi jalan kat situ,..woahh,..jalan yg sempit dan curam,mmg seriau,..-_-
ira dah lame tak g ,haha ,tapi naseblah cikgu steady je leh bawak,even agak takut lah,..huhu,then dalam keadaan beberapa minit la jgk,..tapi bila dah kat atas tu,rase cam lama je nak sampai tempat tuh,akhirnye kita sampai gak..then bila smpai,cikgu xjadi nak survey tempat tu,huhu,nak taw ta,kat situ siapa ada tanda amaran besar tulis pasal air bah yang bila2 mase je leh turun,amaran tu ckp ,kalau tgh mandi ,sekiranya aada daun2 kering,sampah atau apae2 tetiba je turun,cepat2 naik ke permukaan sbb itu adalah petanda air bah gunung kn turun mengejut..
tempat ni mmg telah mengorbankan nyawa pun,nampak je amaran tu,terus kteorang xjadi survey ,lagi pown mmg xda orang kat situ,the, ,cikgu ajak g tempat lain,dan ira suggestkan g tasik kat bandar baru,ira rase tmpat tu sesuai jgk..lagipown ira pnh tgok bride tgkp gmbr outdoor kat situ,..^-^
so,mmg menariklah tempat tu,dan ira pasti ,kalu orang taw kampar dye msti taw pasal tasik ni,sbb tasik ni agk popular,
so,ni antra pic ira kat sne,gmbr bunga lah banyak nye pown..:)
bunga matahari kembang mekar:)

cantik kan,subhanallah..

bunga2 an..:)

like3!

cntik nyerrrrr

bunga2 lain:)

pandangan sisi lain,:)

<3

nish n cikgu aina:)

photographer baru blaja,haha,gud luck nish!

4 comments:

NISH said...

Wedding photoshoot lah ira (:

Iera Lollies said...

huhu..
tersilap plakz,..:)

sekamar rindu said...

salam..

cantiknya bunga2 tu...

**follow ur blog...**31

Iera Lollies said...

wasalam,..
thankz for follow :D
DAH FOLLOW BALIK ^^