Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Monday, December 27, 2010

mencari tutorial header transparent yang senang difahami dan dipraktikkan:)

 salam,hai semua!haihh  penat sungguh rase blogwalking sini sane,tapi menyeronokkan jugak,:)ble kte bace [penulisan orang lain kan,mcm2 ilmu jugak kte leh dapat..tapi skunk ni ira ngh cari tutorial yg sng ira ikut towk wat header transparent,..mybe ira baru kowt jadi agak lembab dalam wat hal mcm ni-_-,kesian ira kan,papepown slagi kte tak blaja kte tak taw kan,ada banyak tutorial yg ira jmpe,tapi stiap kali ira try,ade je maslah nye,..adobe photoshop kan agak kompleks bahan2 didalamnya,jadi smpai ke satu stage ira tak taw mane tab header nye ,siannyer ira,dah xleh nak truskan step tu dah :(,ira nak cari kwn yg taw pown ,ira xtaw,hurm,kne cbe sendiri la nampknye,sesiapa yg pakar,pliz help me,..i need help..! :(


2 comments:

cik ciput said...

rujuk sini..x guna photoshop, tpi guna GIMP..selamat mencuba!

http://ainismaira87.blogspot.com/2010/12/diy-jom-buat-header-transparent.html

Iera Lollies said...

trimas cik ciput :)