Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Saturday, December 25, 2010

rancangan ke BMLR dibatalkan ! tp dapat pegi taman tasik taiping :)

salam semua,.heyhey!,skunk ira nak cerita plak ira g mane lepas ira g kenduri 'sane sini' tu,..:)..kalau nak taw kak ira n family nak bawk ira g ke bmlr..taw ta bmlr tu ape?bmlr tu shortform untuk 'BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT',yar,teruja kowt wktu kak ajak ira..hhhuhu...yelar jarang dapat jaln2 cmtu kan,pegi mandi lagy ,hehe ,so afta the kenduri ,kami drop by kat umah adik abg ipar ira,kami t do kat situ semlam dgn rancangan nak g bmlr esoknyer,..yar,mungkin nasib tak menyebelahi kami,hujan lah plak hari tu,redha je lahh:)..takpelah,next tyme dapat g kowt..jadi,ira dgn beriya-iya ckp cmni kat kakak,'anyah,jom g taman tasik kat taiping na?',degn reaksi muka penuh mengharap,hehe..'boleh,tapi kene tnya abg shaharim dulu',hehe,jwpn bgus kan?,sbnrnye ira teringin sngt nak naik swan,..SWAN?????haha,msti sume pelik an,swan kayuh tu  larrr..huhuhu..ira pernah tgok kat tv bnda alah tu,la,yang kayuh2 dalam air mcm basikal tu,hehe..yg seronoknyer,impian jadi kenyataan,ptg tu otw nak balik terus g situ n naik bnda tu,mmg bez larh!jadi walau ira xdapat g bmlr ira dapat naik SWAN ,hehe..tu je kowt,n ade some pic  n video towk semua :)









last skali gmbr mkan aiskrim,sdap sngt!:)
okayy,adioz syg2 semua!:D
ira na g kenduri dulu,:)

No comments: