Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Wednesday, March 16, 2011

''Cik Epal Contest"

Salam readers semua..hari ni plak ira nak join contest cik epal yang meletup2 tu :)
ira saje2 je cbe join;)
tak tentu menang pun ^-^
so lets start ,


first kte kena ada header cik epal dulu :)

seterusnya gambar kte ^-^






cik epal,ira ta reti nak wat kolaj :)
jadi cik epal pilih la satu ye yang nak judge :)

step seterusnya adalah slogan :)

                             Saya suka membaca blog cik epal kerana ayat-ayat cik epal sangat slumber sehingga kadang2 boleh buat saya gelak sorang2.Selain itu, blog cik epal kerana cik epal tak menjaja cerita pasal orang lain tapi tentang kehidupan seharian cik epal sahaja.Penulisan yang ringkas dan tidak meleret2 membuat pembaca lebih melekat untuk berada di suatu blog dan blog cik epal mempuanyai eleman itu.Jadi tidak hairanlah blog cik epal mempunyai banyak pembaca dan peminat setia terhadap cik epal.Lagi satu ira suka bace blog cik epal sbb cik epal banyak bagi info baru :)n last sekali walaupun cik epal popular antara blogger cik epal tetap blogwalking sane sini,..itu yang paling ira ske ! ..
-ini adalah pandangan ikhls ira tntg blog cik epal dan sebb ira ske bce blog cik epal ^-^
selamat menghakimi   entry ni cik epal!^.^

n ira nak tag dua orang rakan blogger ira :)







pada sesape yang nak cbe sertai contest ni boleh tekan link kat bawah tu :)
segala terma dan syarat ada tercatat di situ ^.^
jom ramai2 sertai !-
-
-
-
-

10 comments:

Dekcik said...

macam best jew..huhu..

Iera Lollies said...

memang best pun dekcik,..sertailah !:)

Dayana AZ said...

jalan2 tengok contest :)!

cik EPAL said...

thanks sebab join. tak ada link ke contest tu ea?

Iera Lollies said...

dayana;sertailah !:)

Iera Lollies said...

cik epal;link contest tu kat bawah sekali,yang ayat last tu:)

ada mokhtar said...

good luck dear =)

Iera Lollies said...

thankz dear:)

Norfa said...

gud luck

Iera Lollies said...

norfa;thank you ^-^