Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Friday, March 18, 2011

' di sebalik tabir contest snap pic bersama epal '

Salam readersku yang comel ,cntik,hensem bergaya belaka  ^-^
(wah,apa sudah jadi cik ira,lain sungguh ayat permulaan mu hari ini,..hehe..)
back to the topic,ni ira nak cerita disebalik tabir ira masuk contest cik epal..
mula2 tu ,bnda tu cme kehendak dalam hati je,tapi tak sangka leh jadi kenyataan ira nak tangkap gambr dengan epal(eleh,pe la ira niy,kecoh lebih,sowy ye kawan2 kerana keoveran diriku ini --,)
dengan bantuan rakan-rakan ira yang baik hati comel,hensem bergaya maka terjadilah photoshoot ira ngn epal di suatu tengah hari yang panas ,dan tempatnye,jeng jeng jeng 
pe lagi yang popular kat tempat ira ni tasik je lah ,hehe ..
cantik kowt tempat tu ,nak ajak ncik faiz dating situ ,ntah ble la agaknye kan? --,
ok dengan bantuan rakan2 ira ni
apiz : pemandu kereta
syasya : photographer mule2 ,
aarif ;photographer yang menyambung keje syasya sampai kene gigit semut dye nehh,sowy au aa,hehe^-^

ahli-ahli misi epal yang terlibat ialah :


hehe,so first kene la da epal kan?so ira beli lah epal sebiji,semate-mate nak tgkap gambar ni,hehe,eksited gler,,
so,lepas sampai je kat tasik terus je cari tempat nak tangkap gambar,..hehe,
btw thnkz a lot to my frens yang snggup menolong ni,sayang korang banyak banyak banyak banyak ,hehehe
  so ni ira nak sertai gambar2 len yang ira tangkap kat sane :)
ada yg dah edit juga,tengok je la eh,^-^



















































 btw,thankz aa for your iphone untuk snap pic ni ^-^

4 comments:

BΛBYDIΣRΛツ said...

contest snap picture with apple ? sounds cool :) by the way , nice shoot :)

Iera Lollies said...

aah babydiera anjuran cik epal:)
thankz dear^-^

meo188 said...

bestlah ade epal...

Iera Lollies said...

beli lah..