Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Sunday, March 6, 2011

"Giveaway by ezan"

Assalammualaikum w.b t
ni first tyme ira sertai give away..
saje je nak mencuba:)
bagi sesiapa yang ingin mengikuti give away ini boleh ikut syarat2 ini k :)


SYARAT-SYARAT YANG PERLU KORANG IKUTI :

1) Buat satu entry, dan letak title "giveaway by ezan"  dalam entry tu, letak sekali banner yang dekat atas tu.  

2) Tak perlu nak follow-follow ezan, tak wajib pun, cuma pastikan korang rajinlah singgah blog ezan nie untuk tahu update pasal giveaway nie! lagi satu tak payah letak banner dekat sidebar korang okey :)

3) Lepas dah buat entry semua, korang tinggalkan link dekat entry ezan okey

4) Giveaway nie akan berlansung selama 2 minggu sahaja. tarikh tutup ada dekat banner tu.

2 comments:

IFA Athirah said...

ade giveaway!blh ar join cmni! :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Iera Lollies said...

ifa;join lah,mari kita sokong semua contest kwn2 blogger kite:)