Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Wednesday, March 16, 2011

grenade ?




Salam hai readers semua :)
rindu korang ,lame tak tulis entry asyik msuk contest je ira ni an ?
haha , ntahla ,masuk untuk  tambah pengalaman ,kongsi cerita n lain2 lagi lah :)
ok,back to the topic , grenade right ?
ira ske sangat lagu ni skunk , don't know why ,
tapi ble ira dgr lagu ni ira rase cam heppy ,
tapi ira tak taw la maksud grenade ni , 
ira puas la tnye kawan2 , nak cari sndiri guna kamus  ,dan2 tu la kamus ilang ,hehe..
then petang ni ira trus je cari maksud nye gne google translation :)
ha kan senang cerita ,
dan nak taw ta pe maksud grenade bagi orang yang tak taw ? ? ?
jeng jeng jeng !







G r e n a d e 

b e r m a k s u d 

b
o

t
a
n
g
a
n



hehe ,tu je pown ,
haha ,tapi tak sangka lagu yang ira ske ni tajuknye bom tangan ???
papelah ,ira tetap suka lagu bom tangan ni !
haha (jgn menggedik ira,behave yourself ,ahha:D) 
So,ira sertakan liriknye skali,
lagu ni berkisar tntg seorang lelaki merintih, awek dye uh tak syg dye n tak peduli dye walhal dye syg gle awk dye sampai sggup wat ape je untuk awek dye,tu bagi pemahaman ira la ,pemahaman korang tak taw la plak:)

'lirik lagu bom tangan BY BRUNO MARS'
:D

Easy come, easy go
That’s just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give
Should of known you was trouble from the first kiss, Had your eyes wide open -
Why were they open?
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked, Cause what you don’t understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I’d do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won’t do the same
No, no, no, no
Black, black, black and blue beat me till I’m numb Tell the devil I said “hey” when you get back to where you’re from
Mad woman, bad woman,
That’s just what you are, yeah,
You’ll smile in my face then rip the breaks out my car
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love is all I ever asked Cause what you don’t understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I’d do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won’t do the same
If my body was on fire, ooh You’ d watch me burn down in flames You said you loved me you’re a liar Cause you never, ever, ever did baby…
But darling I’ll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I’d do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won’t do the same.
No, you won’t do the same,
You wouldn’t do the same,
Ooh, you’ll never do the same,
No, no, no, no

P/S
kalau korang dah taw maksudnye janganlah gelakkan ira plak sbb lmbat tahu yar:)
thankz:)       

No comments: