Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Saturday, March 5, 2011

ddbshop is the best ever !


Salam hai readers tersayang!
ni adalah shop yang ira try perkhidmatannya wat header towk blog ira :)
yang ira ske hasilnye macam yang ira nak :D
bg sesape yang mcm tak pandai dan takda mase nak wat header or banner or button follow leh la tempah kat dorang ..
harganya berpatutan la untuk budak skola cam ira niy :)
jadi pada sasape yang berminat just klik link tu atau g klik banner dorang kt sidebar ira k :D
macam2 information korang akn dapat kat sane!
lawat jgn tak lawat oke!

thankz dd for header blog yang comel towk ira,!
syg korang ,huhu :D
btw  ni post  or entry ira yang keseratus,:)
n sekarang ira dah da 63 follower selma ira berblog selma 6 bulan ni<3 ,syukur sngt^-^





lots of love
ira

4 comments:

DD BShop said...

yayy thnks iera :),
nti ble blog iera da mju jgn lupekan kami :D!

Iera Lollies said...

welcome dear:D
INSYAALLAH TAK LPE:)

fawzeah zea said...

hi iera,sya trbca e3 kmu kt ddshop..tue sya follow hehehe..^^,

Iera Lollies said...

zea;thnkz dear for follow me:)