Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Sunday, March 20, 2011

naughty kiss!cte ni best lah !




Salam hai readers,
ni ira nak cerita tentang drama yang ira tengok first tyme semalam,sonoklah cte ni,i likee! ^-^
hero dye hensem sngat2 lah ,suke:)
heroin plak comel je perangainye,
baju uniform sekolah dorang pnye la cntik,
kalau tak percaya tonton sendiri ehh,
setiap hari sabtu
pukul 6.30 hingga 8 malam..
sekali je seminggu..
tv 8 oke? 
selamat menonton! ^-^

ni reaksi2 ira ske kat dalam ni,









comel sngat lah ! ^-^


 sumber gambar;pakcik google saye !:D

No comments: