Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Sunday, March 6, 2011

Saya nak join bloglist Her Storiie,x3 !





Assalammualaikum w.b.t..hari ni buat first time nye ira menyertai acara-acara yang dianjurkan rakan blogger:)
nervous kowt tapi disebabkan ira ske berkwan dgn rakan blogger ira yang baru ini,ira terbuka hati untuk menyertai bloglist dayana:)
Jadi mari kita mulakan;

1.Tujuan ira menyertai dunia blog ni adalah untuk mengembangkan idea atau menceritakan perkara-perkara yang ira lakukan.Disamping itu,ira berharap  apa-apa saja pengalaman yang ira lakukan dapat dikongsi bersama semua.Ira buat blog bukan suka2 tapi ira rase mcm bila ira berblog ni ira lebih dekat dgn orang lain.Ira dapat kenal blogger2 yang hebat2 dan baik hati n macm2 perangailah.:)

2.Ira nak join bloglist her storiee,x3 kerana ira harap dgn join bloglist her storiee ira akan dapat kenal dayana dgn lebih rapat lagi:).lagi satu,ira nak join bloglist her storiee,x3 sbb blog ni bez sngt ,ayat2 sume tersusun..ira ske bace:)

3.ira rase blog dayana dah perfect :)tak perlu tukar ape2 kowt ..^-^

                                                                                  p/s,dayana sorry kalo ayat ira pelik2 skit,hehe,first tyme^-^

4 comments:

x3,dayana said...

wahh takpe2 :), bestlah ira tulis!

thanks for joining :D, nti dayana tutup penyertaan blog list ni 1 May taw, nanti blog ira akan ada dlm bloglist dayana!

Iera Lollies said...

okay dayana :D
Thankz sbb ajak ira join,ira hargai sgnt :)

Dayana AZ said...

ira :), tlg tuka kan banner dayana tu ye, sebab dayana dah tuka URL bru

http://herstoriie.blogspot.com

tlg tuka banner tu sebab nti klu click die pegi kat URL lme hee.. thx

Iera Lollies said...

ira dah tukar dayana :)