Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Monday, March 14, 2011

'Segmen Saya Mahu Gadis Kecil Lawat Blog Saya '


Salam hai readers,
kali ni ira nak join segmen Saya mahu gadis kecil lawat blog saya:)
ni first tyme ira join segmen2 kat blog ni..sejak ira try bloglist tu,mcm2 ira nak try,haha,,tapelah,saje cbe2,tak salah kan sayang..:)
ira tergerak hati nak join segmen blog gadis kecil ni sebab ira terpikat ble masuk blog dye..baru masuk sekali dah terpikat..aiyoo,ncik faiz jgn risau,ira terpikat kat penulisan dye je syg :)
bagi ira blog ni sangat menarik,tapi yang paling paling ira ske gaya penulisannye lah,..sungguh santai dan mudah difahami..:)
bagi ira ble kita berblog ni biarlah apa yang kita tulis tu buat orang senang faham...ira tak ckplah blog ira senang orang faham tp ira kan cbe keyh buat orang faham dengan ape yang ira tulis,haha:)
ha,lagi satu ira ske dgn header blog gadis kecil ni sbb simple n cntek mata memandang..^-^ 
pelangi tu cute !:)
n ira rase blog gadis kecil ni ok,widget un tak bnyk sgt,kemas,so,that's all dear:)
btw,gadis kecil ni comel orangnye !<3
bagi sesiapa yang nk sertai segmen ni just klik sini

5 comments:

syairahmohdanuar said...

cutenye header dia.n awk punya juga.hehe

Iera Lollies said...

hee,thankz syairah :)
awk pnye belog jge cntik syg ^-^

AyinAyob said...

thanx sayang sudi join. awak orang first join ni :)

hehe. ni review untuk blog awak :)

AyinAyob said...

http://aynayobpunyebelog.blogspot.com/2011/03/mari-lawat-beliau-ierara-story.html

Iera Lollies said...

hehe,..thankz syg :)
beznye dpt jd org pertama join ^-^
n thankz review blog ira dear:)