Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Tuesday, April 19, 2011

Entry istimewa untuk adik niera syg :)


Salam,hai readerss :)
hari ni ira nak cerita pasal adik yang rapat ngn ira niy :)
atas tu gambar dye naa~comel kan?
ira dah kenal dye sejak dye lahir lagi,kami membesar sama2 sebab mak ira jage dye :)
mari kita perkenalkan diri dye,.name dye Hafizah Munirah Bt Mat Raai..ha,sedapkan  name dye?sedap,huhu
kami selalu story morry cerita masing2 so kami mmg rapat lah..
niera ni baik sangat2 bagi ira,tu la ira sayang dye sangat2 .. 
kami waktu kecik slalu main same2 sbb mak ira kan jaga dye,pastu mcm2 lah kenangan kami,ada gigit2 lah,main2 masak2,main buaian same2,makan same2,tido same2,mandi same2,upzz:D,haha,yela ni sume hal mase kecik kan?tapi siyezly ira syg budak ni sngt2, :)
keluarga kami rapat so mmg la ira rapat ngn dye kan?
mase ira kecik2 dulu,rumah kami sebelah2,lepas tu dye pindah batu putih,ira still tinggal kat rumah lame,walau un dye dah pindah kan,ira tetap g main2 ngan dye,yela,mse kcik kan,jiwa nak main tu meronta-ronta,haha,..ira slalu la g tdo rumah dye n dye un slalu gak datang rumah ira:)
tapi beberapa tahun lepas tu,bile rumah ira kat batu putih dah siap,ira un pindah sane,ha,lagi sng la ira nak jmpe adik ira ni kan,hehe..yang paling bez,rumah ira blakg rumah dye jer,huhu..so mmg aktiviti bermain slalu berjalan lah(sume kngn wktu zamn ske main ,zamn budak2) :D
skunk ni dah besar,kteorang lepak ske gosip lar,hehe,taklah,story cerita masing2,
bak kata orang sharing is caring right?so ble kte kongsi masalah,cerita kita dgn seseorang  ni,for sure kte akan rapat ngn orang tu kan,..
tapi adik niera dah nak g mrsm ..
huwaa~
nak nangis,
(sbnrnye dah menangis un) :'(
tapi ira tau dye nak g blaja jer,nanti jmpe jgk ,kan2?
tapi semalam mmg puas lepak ngn dye,yelah,t lambat agy nak lepak..
patutnye dye g semalam mrsm tu untuk mendaftar tapi mrsm untuk ada program ape ntah,so dye kene g hari rabu,tapi hari isnin tu ira dah puas nangih dah :')
tengok kelas dye un ira dah sebak,aiyoo,ira ni ratu air mata ape,hehe
yela,kelas sebelah2 plak tu,sabo je lahh,tapi ira lagi kesian tgok kwn baik dye,lagi2 lah sedih,mcm wktu ira sedih syasya g asrama tu ,tp ira masih ada lagi satu kwn baik kat skola wktu tu,takpela jgk kan,ni miera agaknye2 cmne la,miera,moga kuatt yar,,.
sbnrnye kte mmg taleh nak ngis dpn org yg nak g tu kan sbb t dye berat hati lak nk tingglkn kte,tapi ira dah tak tahan 'ternangis lak dpn dye',huhu,sowy taw,air mata akk bukan palsu dik :')
so,akk dokan niera 
      -berjaya kat sane ,
      -dpat kawan yang baik2
      -dapat cikgu baik2
      -dpat result gempak
and akk harap 
       -niera tak lupa akak kat sini :')
       -blaja rajin2 kat sane
       if ada masalah ,share kat akak ble balik sini taw,0-0

akhir kata

I LOVE YOU SO MUCH SYS NIERA
N ALL GUD LUCK FOR YOU! 

GMBR2 KENANGAN NGN NIERA DARI KECIK SMPE BESAR:

kat rumah niera:)
ira baru 2tahun lebih
niera baru setahun lebih
p/s,pedulikan mate juling ira tu eh :)



tengok baju kteorang same kan?:)
haha,ira tak bersedia ambik gmbr dah kene snap^-^

baju same lagi kan?beselar,adik n kakak,huhu:)

main buaian same2:)
tempat lepak wktu petng,dulu2 kala:)

tengok,ade skirt jenis sme kan?wrne je len,huhu:)

baju kurung putih same lagi :)

gamabr tangkap waktu lepas main air,hehe :D

mak,niera,ira n abg gg:)

hehe,dapat hadiah jubah dari mak niera,dari mekah tau:)

aik,dah jadi anak dara kteorang :)

sayang kamu dik<3

:)

pemain yankee dah berpindah,auww,msti rindu kamu lahh!

SEMOGA BERJAYA DI MRSM MERBOK KEDAH !


p/s will miss u so much syss niera!
gud luck dear ^-^
-sorry da bnyk bahasa rojak eh-

4 comments:

Dekcik said...

rindu plak kat adik dekcik..

entry terbaru dekcik singgah lah..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/kemalangan-yang-berlaku-disepanjang.html

fawzeah zea said...

nnt bila dia cuti,,iera blh jmpa dia,,jan2 sdih2 taw..ska tgok pic iera yg kcik2..comel hehehe ^^,

Iera Lollies said...

dekcik:hehe,thankz dekcik sudi bace entry ira,ira datang bace entry dekcik lak :)

Iera Lollies said...

fawzeah zea;time kasih dear dtg bace entry ira:)betul2,t cuti leh jgk jmpe^^
comel eh,haha,bnyk gmbr lawak2 je,huhu