Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Sunday, April 3, 2011

review untuk follower ke-seratus iera :)

Salam hai semua ,lame ira tak post entry kan,ni entry review untuk follower ira ni pun asyik tertangguh,takper2 ira tetap tepati janji naa~ :)
so ,mule2  cdg tana bg reward coz xtaw nak wat tp ira try la gakz kan,even ta chntik un,huhu..
so ni lah rewardnye !

jeng 
jeng
jeng 
-
-
-
-

nah ambikla ,tapi kalau tanak ambik un reward ni takpela :)
hehe ,
so mari kita perkenalkan follower ira yg keratus ni ,
name blog dye ialah
 'saya punya hal'
so pada sesape yg nak lawat leh tekan link ini ,

ni ha dye pnye header ,
cantik kan kan ,?


name sebenar pemilik ini ialah farhana :)
'eh awk,time kasih jadi follower ira yg keseratus ek,sngt menghargainya'^-^

tak silap ira ,farhana mule berblogging sejak 16 mac 2011 ,
dan entry pertama dye bertajuk orang baru

dalam blog dye ada gambar ahli keluarga dye ,
n dye seorang kadet polis !
wah ,kte same lar ,^-^
blog dye comel ada macm2 widget yg ira sendiri un takde,
dan paling penting dye comell !
hehe
ada gambar dye masa kecik lagi kat blog dye,
nak tengok ?
ha pegilah page dye k !
follow lah skali ,
dye blogger baru n kita semua patut sokong blogger baru , :)
so,salam perkenalan yar farhana ,

p/s
minta maaf sbb ambik gmbr header tnpa kbnrn tp itu untuk review blog awk saje,jgn risaun sye tak wat pape :)

No comments: