Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Monday, May 2, 2011

"CONTEST SUKA-SUKA:JOM TEKA BERAPA DUIT TABUNG LISA!"


nak join ? klik  'sini '

Salam hai readers comel molek kiut tampan bergaya ,ha cukup pakej kan?haha
hari ni ira nak join contest cik lisa comel ,hehe,selapas dijemput oleh cik lisa semalam :)
so,ira nak try lah,dah lame tak join contest2 sume^^

syarat2 nak sertai contest  ni korang boleh tgok kat
-
-
-
-
-


contest ni kene teka agak 2 berapa jumlah duit dalam tabung cik lisa,
so,ira telah membuat keputusan muktamad (haihh,skema plak ?) hehehe

ira meneka duit dalam  kedua-dua tabung tu ada sebanyak  
-
-
---
Rm85.50
---
-
-
-
Ala,cincai kira la:)
kalau ada rezeki menang,kalau takde takpela,hehe,..
that's all ,
time kasih cik lisa jemput ira masuk contest ni <3




No comments: