Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Wednesday, May 4, 2011

Ira love 'DOMO' so much oke ! :)

Salam reader,selamat HARI RABU ! :D
haha,k di sini ira nak umumkan yang ira telah ter'jatuh hati' kepada 
-
-
-
-
-
-
-
V


Mr Domo
KAMU COMEL SANGAT2 !
BLE LAH SAYE LEH DAPAT PELUK2 KAMU ! :P



(okeyh entry ini adalah untuk menambah  pengetahuan korang tntg benda pe yg ira ske,hehe:P ) (!) 

btw thnkz to my beloved Best ever Bestfren Forever untuk uncang domo uh ! love you so much ! :)

                      thankz again NISH ! ! !

LUV U LAH BFF ! ;)

P/S
NAK PATUNG DOMO LAK !
TAKDE SAPE2 WAT CONTEST BAGI HADIAH PATUNG DOMO KER  ?   :(
(tgok? btapa teringinnye ira ngn patung domo ni ,sampai huruf besar sume ,hehe,tgh kumpul duit nak beli domo,owh domo tunggu ira eyh :')   

4 comments:

Izyan Masri said...

NAK TAU TAK ?YAN TAKTAU PON DOMO TU MAKHLUK DATANG DARI MANA SEBENARNYA.KIHKIH :D

Iera Lollies said...

yan :HAHA,sebenarnye ira un tataw,tp ira rase dye kartun ciptaan fantasi manusia,but comel gila!tu ira ske,hehe :)

HaNa HoNeY said...

tahu xpe! bf hana gile sgt domo ehh..sampai berjagkit kat hana skali...
tp domo skunk mahal2 ooohhh....tercungap2 gak la tgk harge domo yg kecik je...

Iera Lollies said...

haha,taw takper,
tapi domo ni comel gler,
ira un otw kumpul duit ,
nak beli patung domo yang besar skit,leh peluk2!hehe *-*