Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Monday, May 2, 2011

" IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY "

nak join GA ini ?
klik 




Salam readers;)
ha,mase untuk join GA PLAK ,
kali ni ira join Ga Cik Izyan Masri Cantik Molek
haha,panjang kan gelaran ,hehe ,juz kidding  dear^-^
Jadi ni second tyme ira join ga,harap2 ada rezeki ,insyaallah :)
korang join lah Ga ni yer,hadiahnye berbaloi2 :)
haha..Bagi ira Cik Izyan Masri ni tak sombong taw ,even dye ramai follower dye tak segan2 singgah blog yang tak seberapa ni ,follow lagi taw ,
ira ske sangt ngn orang yg tak sombong ni ^-^
join lah Ga ni bagi memeriahkan Ga cik izyan Masri :)


Korang nak tgok syarat2 nak sertai n hadiah Ga ni  ?

ha
pastikan klik 
-
-
-
v



okey,ira nak tag dua orang kawan:



so,it's done !
thankz cik izyan jemput ira masuk Ga ni :)

2 comments:

Izyan Masri said...

FUUH2.TIUP SINI BIAR MENANG.THANKS JOIN YE SAYANGGG :D

Iera Lollies said...

fuhh3,tiup banyak3 lagi dear :)
hehe,..^^
you are welcome hunny,my pleasure to join this GA :)