Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Tuesday, May 3, 2011

sowk ira da latihan menembak (!)

Salam ,hai readers ;)
salam perkenalan,hehe,,ni ucapan buat follower2 baru ira yg sngt2 comel uh ,haha
okey,balik kepda pokok cerita yer,sowk ira nak g latihan menembak!
haha,yela,ira kan kadet polis,so latihan menembak tu pasti akan buat.
but korang nak tahu ta ? ? ?
ira t latihan menmbak tu pakai satu senjata yang



amat


hebat !


haha (gedix semate) (!)


gne  


senjata ni lah
-
-
-
-
-
-
V



m16 okeyh:)

ha,Amacam?ada berani ?hehe ^-^



agak2 macm ni la ira sowk eh ?

haha,tp takdola sampai dalam air nun latihan menembaknye,
papehal un  hidup kadet polis !
doakan ira berjaya untuk menmbak dgn tepat !
hehu ^-^


p/s
ble lah nak 200 follower ira ni ?
follower ke-200 ni untung tahu ?
ira akan

review

dan masukkan dye dlam bloglist khas ira !

amacm berminat ta ?

jadilah followe ira skunk ,ira follow balik pnye^-^

6 comments:

MyraRahim said...

best tau menembak ni. masa PLKN dulu, sempatlah merasa menembak ngan M16.. best2.

Momok Nadim said...

jgn salah tembak sudah..:)

Iera Lollies said...

myra : hehe,best eh :) ira harap ira un boleh menembak dgn baik sowk:) ,thankz for komen dear^^

Iera Lollies said...

momok nadim : insyaallah tak slah tembak,doa2 kan yer ,..:)

Izyan Masri said...

OKAY.NAK JELES BOLEH?LATIHAN MENEMBAK?BEST KOT :D

Iera Lollies said...

izyan masri : haha,nak jeles ek ?silakan2 ,huhu,
memang bez un yan ,fuhh,puas ira
menembak tadi :D