Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Thursday, June 23, 2011

akhirnya,ira dapat follower yang ke-300 :D


ASSALAMMUALAIKUM SEMUA ^^

alhamdulillah akhirnya ira dapat gak follower yang ke 300 ira :)
a big applause to
the special person ^^







bagi ira ,blog dye comel ,
lagi2 header dea okay !
nak taw cmne header dye ?
ha pe lagi g lah lawat lah dye okay ?
ha lagi satu dye da jugak blog jual preloved item,teringin nak beli,leh jenguk sini plak yer ^^



cantik2 okay baju2 kat situ ,cayalahh,tak percaya ke ?
g tengok sendiri la yer nasihat ira,hehe

*korang mesti pelik kan,kalau ira ckp or tulis pasal blog orang kat entry,first2 ira mesti cakap pasal header,
nak taw sebab pe ?
sebab ira ni si stalker header !
haha,tadelahh
ira ske tgok header2 orang2  sume ni,dah macam2 jenis dah skunk kan,huhu..


haha,dah la tu ira,
toksah dok melalut panjang2,


stop n go study now !

p/s:
eh boy,i mishh u ^^,

2 comments:

tieykah said...

hehehe.

congrate dear:)

happy blogging:)

Ira said...

thankz deary :)