Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Sunday, June 5, 2011

contest i love my bff ♥


Salam,hai readers :)
ira nak join contest 'i love my bff '
sebab salah sorang penganjur contest ni da ajak ira join iaitu

sape2 nak join contest ni
leh tekan sini untuk info lebih lanjut :)




so,lets start :)

1)ira dah follow blog kedua2 pnganjur :)
2)so ni gmbr ira dgn bff tersayang ira :)
ira,nish n syasya 

ni cherita kami 
Syasya dan nish adalah kawan baik ira dan ira sayang dorang sngat2 :)
kami dah berkawan baik selama 4 tahun dan tahun ni msuk tahun kelima :)
ira harap hubungan ira dengan mereka akan sentiasa berpanjangan hingga ke akhir hayat :)
sayang korang ketat2 !
syasya dan nish adalah  rakan yang memahami dan ira selalu kongsi masalah dengan mereka .
mereka sentiasa bersama ira dikala susah dan senang,
sentiasa support ape yang ira buat ,
korang terbaikkk lahh sayang ! 



so,ira nak tag kat 3 org  :)

6 comments:

sweet heart said...

thenkiu for join my dear..

fawzeah zea said...

yeahh zea kna tag ;)..msti j0in nie,thanks ira;)

Iera Lollies said...

sweetheart:you are welcome dear:)

Iera Lollies said...

zea;hehe,bagus2:)

IFA Athirah said...

cuba search kt fb eightdesign. ade contest cmni gak!adiah lumayan! (sje bgi cdgn) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Iera Lollies said...

hehe,thankz yar!
tapi tak cukup syarat kowt^^
sbb bwh 18tahun,huhu:)