Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Saturday, June 4, 2011

"Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!"


Salam,hai readers,malam ni ira nak join ga dayana :)
Kalau nak join ni syarat2nyer :

1. Buat satu entry yang bertajuk, "Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!" 

2. Copy header Dayana ni, LINK kan ke entry ni .

3. Dalam entry korang, tulis,
Nombor kegemaran saya ialah ____ kerana ____ .
(sukahati berapa banyak patah perkataan, Dayana mintak ni bagi syarat je sebab sempena 1111 followers tu, nombor kegemaran Dayana 11)
Contoh : Nombor kegemaran Dayana ialah 11 kerana nombor ni memberi makna dan akan terus bermakna.
HAHA.

4. Follow butikpinkku . Jujur yah :) . 
5. WAJIB copy and paste semua penaja di bawah dalam entry korang.



  • Butikpinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 



5. Nak tag ke? Tak payah pun takpe, kalau rajin, tag lah 2 orang. 
6. Nak follow blog Dayana and letak dalam bloglist ke? Sukahati :) . Make sure korang tahu pemenang sapa taw.
7. Publish entry, lepas tu URL entry tu hantarkan ke comment form entry ni oke ?


so,lets start ira ,

cheritera nombor kegemaran ira ^^
Nombor kegemaran saya ialah satu sebab satu ni simbol kekuatan.Maksudnya walau kita sorang-sorang tapi kita tetap  boleh jalani kehidupan kita dengan azam dalam diri yang kental :)
Macam walau ape pun jadi,sume berbalik kepada diri kita yang satu ni kalau nak berjaya ke ape ke kan..
Jadi ni lah sebab ira suke nombor satu :)

so ,tu saja :)
ira done dayana!^^

4 comments:

Dayana AZ said...

thanks ira ! :) and i see ampang superbowl lah >> haha , menarik.

Iera Lollies said...

welcome dayana..
haha,ampang superbowl yer?
ngee~

Lulu caldina said...

Semoga ada rezeki menang.. :)

Iera Lollies said...

time kasih dear :)