Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Tuesday, June 14, 2011

entry saje2 :P

Salam hai readerss,
alamak,
tangan ni gatai lahh nak tulis entry jugokk,huhu
tapi ni waktu petang kan,ne leh study :p
hihi,

tapelahh,pedulikan pe ira ckp aritu yer :)
hehe,..
k ari ni ira nak cite pasal ira dah dapat [mr domo] ira !
lalalalala~
seronok tahu bila dah dapat [mr domo] gomok ira tuh ,hehe

bagi korang yang selalu tengok ira update or penah bace lar ira pnye entry yang ini



dalam tu kan ira da cakap ira tengah kumpul duit,hehe
akhirnya!
dapat jugokk!alhamdulillah^^
terima kasih mummy support duit separuh :)
love you plus2,hehe ^^


tu je kowt,some pic dengan 
[mr domo gomok ira]


domo besar makan domo kecik,hehe


muke sebelum dapat domo,haha :P
ha,tgok muke lepas dapat domo ? haha

oke,tunjuk gigi bersama2 [mr domo gomok],haha

ehh,miss sape tu cik ira?ahha

10 comments:

Dayana AZ said...

hehehe, domo tgkp gmbr penuh perasaanlah :P !
comeyy nyee , dayana nk satu tp xde spe nk belikan :(

Iera Lollies said...

haha..taw takper :)
alala,sian dye ^^

LyNn AnaLya said...

domo sgt comel w/pon muka garang macam tulah... iera pun comel sgt ;)

Iera Lollies said...

haha..tu lahh domo muke je garang,dalam hati ada taman..:D
btw,thankz dear!
kamu lagi2 lah comelnyer^^

eyza ♥ said...

salam .. ite ad tag kamu untuk entry terbaru .. lihat yaa

Iera Lollies said...

wasalam,i will :)

chayunk kamoo said...

terima kasih kat mummy je ye. hehe

Iera Lollies said...

haha,ni kawan ayie ?
hehe,kene terima kasih bnyak2 kat ayie jugak,hhu :)

Mars Mell-o said...

was here follow your blog ..follow back ya :)

Ira said...

done follow you dear ^^