Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Wednesday, June 29, 2011

"first giveaway by cik putih"

http://qalbisakinah.blogspot.com/2011/06/first-giveaway-from-cik-putih.html

Salam,hai readers ^^
hari ni ira nak join FIRST GIVEAWAY CIK PUTIH..
hehe,thankz kepada syuna for tagging me ^^

bagi yang lain ,mau join ka ?
klik sini sayang ^^,


ni syarat2 untuk join yer .


syarat-syaratnya:
  1. follow blog cik putih supaya korang senang nak dapat update tentang GA ni.
  2. copy dan letak banner kat atas tu dalam blog korang dan linkkan balik kat entry ni
  3. buat entry ringkas (apa-ape je) ,tajuknya "first giveaway by cik putih"
  4.  kalau nak tag kawan-kawan lagi bagus la :)
  5. letak link kat komen,
  6. submit sebelum 30 jun 2011 jam 6 petang 
  7. penyertaan terbatal kalau syarat-syarat di atas tidak dipenuhi
hadiah : 
  1. topup RM30 (maxis/celcom/digi)
  2. topup RM10 (maxis/celcom/digi)
  3. topup RM5 (maxis/celcom/digi)
  4. topup RM5 (maxis/celcom/digi)
hadiah tambahan :



pemenang paling kreatif topup RM5 (maxis/celcome/digi) x 2 pemenang


ok,lets start ^^

First tyme masuk blog cik putih ,dalm hati dah woww!


Nampak gmbr baby tu ?mcm tu lahh ira wktu masuk blog dye ! hehe ,tertarik kowtt :D
header blog dye comel lahh,ske tengok  header dye okehh(taw2 la kan ira ske stalker header :D)
comel kowt ,huhu ,blog dye pun sangat teratur dan kemas,
sedap mata neyh memandangnye ^^
penulisan pula sangat santai bagi ira,kire boleh masuk la ngan ira^^
blog cik putih takde lagu kan,hehe,jadi makin tenang apabila membaca entry disitu yar ^^
Last but not least ,
cik putih ni cantik orangnye dan memang putih ,so tak heranla nickname dye cik putih ^^
huhu,so ni saje entry ringkas yang ira dapat buat untuk cik putih :)

so,ira tag sorang blogger :)




its done,yeah ^^

mari ramai2 join first giveaway cik putih ni ^^

6 comments:

*Syunathegadis* said...

u r welcome :) good luck yaa :)

ohh ayu! said...

gud luck~ =))

Ira said...

hehe . thankz again ^^

Ira said...

ohh ayu : thankz dear :)

c i k p u t i h said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)

Ira said...

ok cik putih :)
thankz^^