Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Wednesday, June 8, 2011

i will make sure my teacher proud of me during the SPM result day :')

Salam readers sayang , ^^
selepas entry berbaur romantik sebelum ini ira kembali dengan entry serius, 
haha,serius ker ? :D

nampak ta tajuk entry ira tuh ?kan 
nampak kan ?
ha , tua dalah azam ira , yeee ,
ira akan pastikan ira akan banggakan cikgu2 ira waktu result tu nanti ,
insyaallah , tolong doakan ira sekali eyh kawan2 :)
terima kasih ,

korang nak tahu ta ,
sebenarnya ira sangat sangat bangga dengan cikgu-cikgu ira ,
korang nak tahu kenapa ?
mereka sangat baik .
sangat sayang kan anak murid ,
taw ta,mereka sanggup berkorban masa cuti mereka untuk mengajar anak2 murid mereka ,
sedangkan patutnye mereka boleh menikmati cuti sekolah ini untuk istirehat ,
tapi ,tapi ,
mereka buat kelas tambahan untuk anak2 murid mereka ,
ohh cikgu ,ira sayang cikgu2 sume ,
insyaallah ira takkan hampakan cikgu2 sume ,
ira kan pastikan pengorbanan cikgu2 sume akan terbalas dengan kejayaan ira dan kawan2 yang lain,

betapa cikgu sayang kan kami sehingga sanggup menempah kelas kami awal2,
bukan satu je,tapi dua tiga orang,
memang penuh cuti sekolah kami dengan kelas tambahan ,

memang pada mulanya ira rase tak selesa bila fikir cikgu nak buat kelas tambahn waktu cuti ni,
tapi ,kini tidak lagi cikgu ,
sebenarnya ira yang patut bersyukur sebab dapat cikgu yang semulia cikgu2 semua,
sanggup korbankan waktu cuti untuk mendidik ira :')
terima kasih cikgu !

dedikasi istimewa untuk :

Miss Chan (guru bahasa inggeris yang sangat happening)
-cikgu ni buat kelas 4 hari taw minggu pertama
thankz teacher,i love you ! 

Miss Lai (guru biology yg sngt comel )
-4 hari kelas minggu pertama
thankz teacher,i love you ! 

Puan Nordahliana(guru ict yang sngt baik)
2 hari kelas(sggup dtg jauh untuk buat kelas)
sayang cikguuu 

Puan Suraya(guru sejarah yang bez gler)
sanggup dtg buat kelas tmbhn walaupun lepas ni cikgu tak ajar kami dah,
sayang cikgu juga ! 



 dedikasi istimewa untuk
 SIR PUVITAR RAM'(physic)
sir ni kan sanggup habiskan cuti dye demi kami ,
terima kasih sir !
terima ksih sebab sanggup ajar kami 4jam sehari untuk 5hari minggu kedua ni,
ira makin faham physic ble sir buat kelas ulangkaji macam ni,terima kasih sir ;')

WAHAI GURU-GURUKU , 
ANDA SEMUA TERHEBAT !
MENDAPAT TEMPAT TERTINGGI DI HATI INI  

FOR YOU,
with 


Hargailah guru anda,
kerna mereka sering ingin yang terbaik untuk anda ,


p/s
minta maaf jika ada bahasa rojak atau salah taip,
itu semua tidak disengajakan ,

♥ iraa:')

No comments: