Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Saturday, June 4, 2011

ira nak jadi rajin !


Assalammualaikum semua<3
Semoga semua sentiasa sihat2 sahaja hendaknyer :)
haha,macam nak tulis surat hape ,kekeke~
ni ira geram ni,
nape la ira ni malas sangat nak ngadap buku tapi ngadap lappy rajin jer,
sebenarnya semuanya berbalik kepada diri kita kan pe yang jadi,
mase depan kita,
apa2 je lah,
sume terletak di tangan kita,
ira taknak ikut hawa nafsu niyhhh,
urmmm,asyik mengadapa lappy jer sedangkan ira nak SPM tahun ni,
tapi nape lah tarikan lappy tu kuat sngat ,hurmm :(
haihhh,
ira mesti berubah !
go chaiyokk !


run for your life ! ! !

eh silap :P

study for your bright future life , !

sekian dari,
budak malas,
:D

No comments: