Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Saturday, June 4, 2011

Review blog untuk follower ke-200 ira :)

Assalammualaikum
,hai semua :)
seperti yang telah dijanjikan ,
ira kan review follower ke-200 ira :)
alhamdulillah ,tak pernah terjangka akan dapat follower sebanyak ini kerna ira bukanlah blogger ternama,
bagi sesetengah orang,bilangan 200 follower bukanlah banyak mane,tp bg ira, ira bersyukur kerna dapat follower sebanyak ini,terima kasih kerna follow ira syg2 sume^-^

haha,cukup2 bagi luahan hati ira ,hehe

ok,mari kita mulakan review kita hari ni ,


jadi bagi tepukan yang gemuruh buat cik hanyrara yang telah menjadi follower  ke-200 ira !

thnkz cik hanyrara sudi jadi follower ira :)

ha,ni ha belog dye ,


bagi ira,
blog dye sangat kemas ,
n ira ske header dye ,
comel larh ! :)

nak tengok macam mane ?
ha,pegilah blog dye :)

blog cik hanyrara menceritakan tntg kehidupan seharian dye n tntg ncik sayang dye :)
mcam ira gak,ira un ske cte pasal 'prince' ira dalam ni haha (tersibuk plaks )
hehe,
so far 
ira ske care penulisan dye yg menunjukkan diri dye yg sebenar ,
btw,time kasih sekali lagi ^^

so,
ni je kowt !
nak g tgok tv laks,
naughty kiss wait for me yeah !

luv ya !

No comments: