Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Sunday, July 3, 2011

bersama akhirnya ♥


Salam,hai readerss :)

semalam kan ira bace novel niyh ,
sebenarnye ira ne leh bece novel dalam waktu2 skunk ni kan,
(waktu genting nak exam an ) :)
tapi bila dah teringin sangat !
ape lagi bacelar ,
tapi ira bace waktu petang (wktu tak elok belajar )
haha..memang dapat release tension sikit kowt:)
so far,bagi ira cite ni bez sangat oke ,
korang nak taw cerita ni camne?
kene la beli sendiri eyh ,hehe ,
btw,ira telah buat rekod,bace novel ni
dalam mase 
( 3 jam sahaje )
korang mesti gelakkan ira kan?sebab korang lagi hebat dari ira kan,hehe
tapi wat mse ni ini pencapaian terbaik. ira dalam membaca  novel,bhahah (!)
tapi yang paling bez bile kena perli dengan mak la

"kalau adik boleh bace buku pelajaran mengadap tekun mcm adik hadap novel ni,mesti adik senang je jawab periksa nanti"

ha ,ambik kaw kena sebijik ! 
hahahaha

tu lah,padan muke ko ira,
so,kesimpulannya ,belajar banyak2 nohh ira pasni,
belajaqq tekun bace buku ilmiah cam hang study novel tu,..wuu~


SPM WAIT FOR ME !

P/S 
macam hang dah bersedia sangat kan ira ? :D

2 comments:

tieykah said...

Study dik!

Gud luck ok!

Ira said...

insyaallah akak !
thankz yer ^^,