Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Monday, July 4, 2011

dua kegembiraan :)

Assalammualaikum semua :)
sihat dakk ni ?
hehe,ira sihat ja :)
ira gembira ni :)

nak taw dakk sebab pe?

first ,
jeng jeng jeng

tak nampk?kelik biaq besaqq..:)

alhamdulillah,untuk yang pertama kalinye ira menang ga contest yang dianjurkan oleh cik putih ^^
ira bersyukur sangat,sebab sebelum ni ira da jugak join ga sume,tapi belum da rezeki kowt..
dan akhirnya rezeki ira di sini :)

gembira gembira gembira fullstop ! hehe ^^,

second plak ,
ira dapat hadiah dari 
iaitu blog dipromosikan,thankz eyh :)

bukti ,
kelikk untuk tumbesaran :)



sempurna hariku,wahh (sastera niyh,hihi)
hehe,okay,sampai di sini sahaja coretan dari budak tak berape nak comel :)


azam study rerajin lagi tiap mase !
hehe :)

13 comments:

tieykah said...

Ececececehh~~

Share la dik:)

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

heee. untunglah menang GA :)

Ira said...

kak tieykah :haha ,mau ka ? :)

Ira said...

khansyaa : alhamdulillah :)
rezeki,huhu

dill said...

tahniah2!

dill.

Ira said...

time kasih :)

Que Hanan said...

tahniah ira... akak bru follow blog ira... klu sudi meh la singgah blog akak
http://myblogdianaaziz.blogspot.com/

Muhd Aizie said...

Tahniah sebab menang. ;)

Ira said...

que hanan : ok akak,no prob ! :)
sudah follow,^^,

Ira said...

muhd aizie : terima kasih :)

Muhd Aizie said...

Okay, senang saja. Pergi dekat DASHBOARD.
Lepas tu klik SETTING
bila dah keluar tu, ira klik COMMENTS. (yang ruangan baris ke dua tau, bukan yang pertama.)
lepas tu akan keluar banyak cara nak setting blog. ira tengok yang bahagian Comment Form Placement
klik pada Pop-up window . last, save je laa . cuba try . kal;au tak boleh . nanti bagitahu k ;)

Ira said...

eh,dah jadi,time kasih banyak2 ! :)

Muhd Aizie said...

Yeahhhhhhhhhh! Dah boleh. Alhamdulillah. Nanti lebih mudah nak koment-koment tau:)