Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Wednesday, July 27, 2011

follower ke 400 :)

Salam hai readers,
nak taw ta ?
ira seronok sangat dapat follower yang ke-400 pada hari jadi ira baru2 ni ^^
hehe,tak sangka ,blog yang biase2 ni dah boleh dapat 400 follower,rase seronok sangat :)

dan follower yang ke-400 ira ialah :)




thankz syg sudi follow ira !
btw blog you cool !
n ayat2 yang simple n dimple mudah untuk faham,
blog pun tak sarat dengan macam2 widget ,
lagu pun takdo,
so memang bez lahh :)



thankz again dear
happy ^^,

8 comments:

LuN@_aiDi said...

tahniah cik ira^^ n hapi belated birthday^___^

eja said...

wahh..tahniah2 follower da ramai..hepy belated bday!=)

IkhAnif said...

tahniah...^_^

IkhAnif said...

tahniah...^_^

Yayqah said...

iera lawanya. like it. boleh tak jadi followers blog saya please (sedang berpura-pura melutut ceh konon je) LOL.

Yayqah said...

lupa nak bg link. yayqah.blogspot.com

LyNn AnaLya said...

tahniah ;)
happy belated birthday...

Ira said...

thankz semua :)