Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Saturday, July 9, 2011

"Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"

klik sini untuk join ye teman2 :)

Salam,hai readers,harini ira nak join mega giveaway yang telah dianjurkan oleh cik yana dan cik putih :)
Cik Putih sendiri telah mengajak ira untuk join di shoutbox,hehe^^
ira juga telah menerima dua tag untuk masuk mega giveaway ini ,ape lagi ,dah sewajibnya join kan? :)
kalau takde sape2 ajak pun ira tetap join lah ! mega give away kan !
nak taw ape yang mega sangat ?
hadiah dye la sayang oi ,huhu
kalau nak taw hadiah dye ?! (masih tertanya2 ? )
klik sini naaa~

dah tengok,hebatt kan ? :)

ha, dah rase nak join pulakk ?

wajib ikut taw ! kalau tak ,korang kene reject ngn dorang ,huhu :P


ira juga telah like fan page cik putih dan cik yana :)

pemilihan pemenang mega ga pula ditentukan oleh

pakcik random.org

adil dan saksama bukan ?? 



senarai sponsor :
  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa

tengok sponsernyer ?banyak gle kan ? tak silap ira la kan,hadiahnya ada dalam lebih 70 buah kowt ?
so pe lagi ,joinlah ! banyak peluang untuk menang niyh ,insyaallah :)

so,ira tag 3-orang blogger comel :



pegi ke kedai membeli nira ,
harap2 ada rezeki ira , :)

sekian,done ! 
^^,

1 comment:

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

sudah check penyertaan.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,