Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Friday, July 29, 2011

"Yana Birthday Giveaway".


salam hai semua :)
hari ni ira terdetik nak jopin birthday giveaway oleh mama yana ni,lgpun dah saat akhir sangat ira join,
tapi tak salah kan ? ingin cuba ,huhu ^^,

korang nak join ? tinggal sejam je lagi ni ,
hehe

klik sini

ucapan bufday :

assalammualaikum mama yana,
ira nak ucapkan selamat hari jadi moga panjang umur dan dimurahkan rezeki :)
semoga giveaway mama yana ni dapat mengeratkan hubungan silaturrahim antara kita.
dan semoga  mama yana bahagia bersama suami dan anak2 yang comel tu ^^,
last skali,smoga berjaya dalam hidup ! :)

tag :


done ! 

 a
p/s 
ira follower ke 112 :)