Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Wednesday, August 17, 2011

Contest : Review Blog Dapat RM

Salam,hai semua :)
hari ke 17 Ramadhan hari ni kan ^^
May ALLAH bless all of you always :)

hari ni ira nak join contest

okey,contest ini memerlukan buat blog review !

lets start ira ^^



ha,blog ni lah yang ira nak review ^^
tapi sekarang blog dye dah tukar wajah taw !
jadi cmni :)



bagi ira,dua2 cool n okey je mata memandang
yang paling ira ske ,
widget dye tak banyak ,
nak loading blog ni snagatlah pantas yer !
senang hati rasenyer,hehe
n
 tak sesak mata ni tgok blog dye okay :)

meh,ira perkenalkan tuan punye blog .
ni ha dye



Comel kan ?
huhu

lepas tu care penulisan dye kat blog dye simple but mudah untuk difahami :)

ada yang berbaur nasihat , n macam2 lagi lah ..
pastu, cik salwa ni pandai berdoodle okay !
doodle dye comel sangat2 taw :)

siap ada buat tutorial buat doddle gne paint lagi !


i like okeyhh tutorial buat doodle cik salwa ni, haha..

cik salwa ni mule berblogging sejak APRIL 2010..
ni post pertama dye :)



jeng jeng jeng post yang ira paling ske dari blog cik salwa ismail ialah 


rase lega hati ble bace post ni ,ira ske sangat :)


walaupun cik salwa baru mule berblogg sejak tahun 2010,follower dye lebih banyak dari ira yang mule berblog sejak tahun 2009 ni :)
dah seribu lebih kowt,nak mencecah 2000 taw ^^

nak cite lagi ni,
cik salwa ismail ni ada second blog,blog tu pun awesome jugakk ! hehe



ha,setakat ni je lah yang mampu ira review :)
ira bukan pandai review sangat.
hope cik salwa sukewww :)
hehe


ha,kawan2 !
pe lagi
jomlah 
terjah 


p/s
gambar tu ira just ambik untuk review jer :)

4 comments:

salwaismail said...

thanks sebab join <3

Zul Fattah said...

haha..pernah masuk blog dia..

FYA PELANG! said...

hey ! taniah :)

salwaismail said...

4530 26507 25130