Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Saturday, August 27, 2011

kesimpulan ketiadaanku selama ini :)



Salam hai semua :)
lama ira tak menulis untuk blog kan ,
asyik masuk contest then paste ilmu untuk korang bace ^^

hari ni ira terasa nak menulis kembali ,
menjengah ke ruang blog yang telah kosong dari entry yang hasil luahan hati ira ,haha
ira bukan ape ,mase takde , ade pun kejap , ni ha trial makin dekat ,
spm lagi lah makin dekat ,kadang2 tu rase tak sabar nak abez sume ni , 
sabar je lahh,
kadang2 dah rase tension sangat , tp bila ira mohon doa kepada ALLAH , alhamdulillah ,tekanan2 tu hilang sikit demi sedikit .
lagi2 , awal2 bulan pose ni ira kehilangan seseorang yang ira syg sgt  n baik kat ira ,
nak wat cmne kan ,tu ujian ALLAH beri kat insan yang kerdil ni :)

suatu kata2 yang membuatkan ira kuat untuk hadapi dugaan tu bila ira tgok twitter dr cinta =) 

'kadang2 ALLAH menjauhkan seseorang daripada hidup kita adalah bertujuan untuk melindungi diri kita.
Jadi ,berhenti mengejarnya '

memang waktu tu perasaan ni sakit , gelisah , sume ada ,

now ira dah faham perasaan orang yang kene gantung tak bertali tu ,perit taw dakkk
ni nasib belum kawin ,ALHAMDULILLAH..
ira bersyukur sangat sebab ALLAH beri kat ira petunjuk awal ,aminn :)

ira jugak nak ucap terima kasih kepada semua yang memberi ira sokongan kuat ketika menghadapi dugaan itu :)

terima kasih sangat-sangat2 naa~

now, hidup ira makin ceria,tenang  selepas berjaya melepasi dugaan itu . Aku bersyukur kepadamu Ya ALLAH :)

Lagi pun ira nak exam kan , mmg tak patut untuk semua tu ,

jadi sekarang ira dah takde komitmen untuk benda2 tu semua ,thankz tinggalkan ira awak :')
mungkin ni jalan terbaik kan , ^^

now,ira just nak simpan seseorang dalam hati ira :)
berdiam diri lebih baik kan ,hehe

bak kata quote ni ,

Kalau kita sukakan seseorang , jangan beritahu si dia .Nanti ALLAH kurangkan rasa cinta padanya dan ALLAH takkan bagi.Tapi luahkan pada ALLAH ,beritahulah ALLAH . ALLAH maha tahu jodoh kita siapa :) ♥



tapi macam ada hikmah selepas terjadi dugaan ni ,
ira dah jumpe seseorang yang menjadi

-penasihat ira
-perunding fesyen (haha )
-pembuat ira ketawa setiap hari
-matang n selalu bagi pendapat kat ira 

thankz kit  ♥


dea macam uppa ira jugakk tapi dye rockkkk ,huhu


Alhamdulillah ,semakin dekat ira nak exam ni ,
semakin ramai yang memberi semangat..

terutamanya mak ira lah , tak jemu2 bagi semangat kat ira,teman ira study n mcm2 lagi ,
kawan sekatil ira pun ske bagi ceramah kat ira , kak cik  ,sayang dea ketat2 :0
tak lupe kepada keluarga yang kalau setiap kali ckp fon ngn ira akan ckp
"adik belajar rajin2 ulangi kejayaan dulu tu "

ha,walaupun kadang2 jemu dengar ,tapi tu semua sumbu semanagat ira yang semakin hampir nak exam ni semakin malas jadinye ..ntahla..

kat blog ni pun da orang bagi semangat kat ira taw , sayang dea ,hehe ^^,


thankz semua ! 

ira akan cube berubah , akan cuba menjadi lebih rajin nohh ! hehe


pasni ira tak masuk contest dah kowt ,
tapi alhamdulillah ,contest2 yg ira masuk ada memberi hasil ,hehe
ni tgh tunggu bracelet je yg tinggal tak dpt lagi :)
harap2 dpt beraye dgn bracelet baru ,huhu



haha ,panjang gler kan entry kali ni ?
ni balas dendam punye pasal la sbb dah lame tak post ! ^^



p/s 
cerita izsya dah berkhir ker yer ?
wait n see je lahh ,redhaa ^^,


awak ,awak bawak kete hati2 nohh , kalau jammed padan muka awak ! :p

haha,jahat kan saya ? tapi tapi kat awak jer ,hehe <3


actually

gmbr ,tajuk n entry cam tak berkaitan kan ?
haha ,pedulikan yer ^^

sekian ,
dari mulut yang penat berceloteh dan menaip ^^

2 comments:

tieykah said...

oit adik syg

akk terharu.
sob sob.

Selamat Hari Raya
:)

Jangan sedih2

Ira said...

alala kakak syg terharu yer :)

Selamat Hari Raya kakak syg ..

semakin bangun dari kesedihan ni^^