Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Saturday, August 6, 2011

salam ramadhan :)

Assalammualaikum semua :)
sudah lame tak menaip entry tentang diri ni,
asyik masuk contest n ga je mane taknye kan ,huhu
okay,dikesempatan ini,ira nak ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramdhan kepada seluruh umat Islam :)
hargailah bulan Ramdhan sebaik-baiknya kerna dalam bulan ini terdapat banyak rahsia dan keberkatan yang tersembunyi,
pahala semua jadi berlipat ganda apabila kita membuat amal ibadat,jadi rebutlah ye teman2 !

mari berusaha mencari Malam Lailatul Qadar !


habis segmen mengucapkan salam ramadhan kepada semua :)

ira ingin menunjukkan kronologi pereriksaan SPM..

WOAHHH!
sedar tak sedar tinggal 98 hari je lagi ira nak tempuhnya,dah sedia sangat ker? :(
aiyooo~
jangan leka sangat dah ira !
belajar dulu baru hg nak tgok movie ka,jalan2 ka,ngadapa netbook 24 jam ka,ha lepas abez exam tu hg buat la suma tu ,
tapi nafsu ni kuat sangat ,ira asyik tewas je ,sedih betul :(
ah , ira taknak tewas laggiiiiii!

Ya Allah Bantulah hambamu ini menewaskan nafsu membuang masa dan berilah aku simptom rajin belajar dan mengulangkaji pelajaran yang banyak banyak ,aminn :)


btw,after raya jer terus trial !
aduhaiii , sabar je lahh ,

pe lagi ira ,study larr ,watpa dok tercegat situ nohh ~

(bahagian kedua entry ini ialah motivasi diri ira ,haha )
eh,tolong doakan ira jadi budak yang paling rajin belajar kat Malysia ni  , huhu 
sayang korang <3

Assalammualaikum ^^,


5 comments:

tieykah said...

Salam Ramadhan Sayang!

Good Luck Spm!
Akk pon ade sorang adik SPM tahun ni

Ira said...

thankz akk syg !
i will do the best ! :)

N A T A S Y A ツ said...

GoodLuck Kak !

saya calon PMR tahun nie.

tak tau la bape hari lagi, haha :DD

Ira said...

hee,thankz adik!
gud luck towk adik, gak ! :)

anak mak ayah . said...

insyaALLAH :)