Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Thursday, August 4, 2011

SHE'S NO YOU: GIVEAWAY :)

Salam hai readers :)
hari ni ira nak join SHE'S NO YOU:GIVEAWAY.
Ni syarat2 nyer :

ha,korang nak join ? klik sini :)

-ira dah follow n like fb page :)

review ira untuk blog cik shazzy :

         Bismillahirahmanirahhim.,..

oke first mari kita kenalkan blogger yang menulis di blog comel ini : )
jeng jeng jeng


ha, comel tak ?
comel sangat kan ? hehe

bagi ira first tyme ira bukak blog ni mestilah nampak header dulu kan ?hehe


ni lah headernye ! ha amacam , tertarik hati bukan ? huhu
alahai comelnye blogger ni ..terus terdetik perkara ni (bukan mengampu tapi kebenaran,hehe ).
lepas tu ira ske kat blog ni sebab dye tersusun dan kemas. semua widget2 dye terletak dalam kotak2 yang dikhaskan,so memang sedap mata kita melihatnya sebab kemas tersusun,.,
nak tengok bukti ,ni ha , ^^,






blog ni takde lagu,jadi memang kene dengan jiwa ira lah sebab  tenang je rase membace entry2 dalam ni ,peulisan dye pun ok,mudah untuk fahami,so far semuanya baguslah,hehe:)

hehe,harap2 review ni memuaskan hati kakak shazzy ,
akak,ira sory copy gmbr tanpa mintak kebenrana,  hanya untuk review ni je,jgn risau :)
btw,akk shazzy ni ada lomo ,auww jelezz :)

pergi ke kedai membeli benang,
harap-harap ada la rezeki ira menang , :)

amin .. ^^,


tyme for tagging :





yeah,done ! :)

No comments: