Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Sunday, September 25, 2011

majlis pertunangan kakanda tersayang :)

Assalammualaikum warhamatullahiwabarakatuh

Hai semua..
terasa kekok jari ira ketika menaip untuk blog ni..
sangat2 rindu ntuk berblogging seperti dulu,
tapi kekangan masa dan study membataskan ira,

ira baru sahaja selesai menjalani PERCUBAAN SPM .
last paper jumaat baru ni,iaiutu paper ICT..
terase lega saat menitikkan dakwat terakhir dalam kertas jawapan itu,

namun ira perjuanganmu belum lagi berakhir 
ada peperiksaan yang lebih besar bakal ditempuhi
yang mana akan menjadi 'turning point' untuk permulaan sebuah kehidupan selepas persekolahan


hehe,terasa banyak ira telah melalut sebelum ke tajuk utama entry ira hari ni :)
selepas tamatnya percubaan spm,
hari sabtunya pula ada sebuah majlis pertunangan berlangsung di rumah ira,
yar,kakandaku, Farah Nur melansungkan pertunangan bersama kekasih hatinya Fauzi
kali ni,ira telah menjadi seorang yang rajin berbeza ketika kenduri dulu2,huu
first tyme tolong gorenag ayam,seronok kowt :)
then akhirnya ira adalah antara orang yang terakhir siap 
even sebelum tu awal2 pagi ira dah siap pakai baju kurung
tp terus tukar uniform tyme nak tolong,:)
ape2 pun ira puas hati coz dapat tolong,lepas ni ira nak jadi lebih lebih rajin ,hee
majlis pertunangan berjalan dengan lancar :)
btw thankz untuk bff ku tersayang coz datang tdo umah n tolong basuh ayam
disini ira kepilkan sebahagian memori ketika majlis pertunangan ^^

kek pertunangan

cincin sudah tersarung di jari :)
ira dgn kakak tersyg :)



anak-anak perempuan :)

anak dan menantu perempuan :)


kak cik bersama brg hantaran :)
hee,itu sahaja lah yang dapat ira coretkan sekarang
sayang korang :)

No comments: