Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Monday, December 5, 2011

Alhamdulillah ,ira dah dapat blog ira balik :)

Assalammualaikum semua,

lame tak menaip di sini,terasa sangat janggal
pulak plus rindu kat blog ni :)
url pun dah tukar,haha,saje nak tukar angin ^^

btw,kemana ira menghilang selama ni ?
dok aihh,ada ja sihat2 kat sini,
blog ni je kena diface oleh xeno yang baik hati ^^

haha,nape ckp dye baik hati ?
sbb dye telah halang ira obses kepada blog dalam jngka masa 4 bulan sebelum nak exam ,
hehe,then mmg manjadi lah,

blog dah kene difaced ape nak buat,
n  xeno telah pun memulangkan usai ira menjerit di wall fb nye
memberitahu kemerdekaan ira :)

haha,tragik dokk ?
ni adalah interface blog ira semasa difaced



mule2 ira ingat dye hacker,haha
rpenye taklah hacker sangat :)
sbb dye baik hati,
see interface yg kedua ?
tu dye letak tyme ira nak SPM aritu,huhu

so,kesimpulannya

THANKZ XENO :)



p/s
cukup buat permulaan,
haha,ade banyak lagi nak cerita
see you soon :)

love ya !

No comments: