Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Sunday, December 18, 2011

Kfc krushers aummm ♥


Assalammualaikum semua :)
Selamat pagi . Moga hidup kita hari ni kita dilimpahi rahmat ALLAH yang MAHA ESA ,Insyaallah :)

Apabila datang mood rajin update entry ira,mmg berlambak-lambak idea datang :)
jadi hari ni ira nak cite pasal kfc krusherss aummmm ♥ 

haha . aumm tu ira saje-saje tambah LOL :D

memang sedap sesangat larh kfc krushers ni !
semalam ira baru je rase yang perisa blueberry punyer yang yogurt tuh,
lepas ni ira nak try perisa yang lain plak ,ehhe :)


pada korang di luar sane ,
tak pernah try lagi krushers aummm ni ♥  ?

silalah cuba !

haha
*hari ni promote pasal KFC ,agak-agak dapat komisyen tak ? :p

No comments: