Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Monday, December 19, 2011

pesanan buat diri ini :)

    Salam ,hai semua :)
tadi ira bukak mukabuku n nampak admin lelaki soleh idaman wanita solehah
 post something yg buat ira terkesan n ira rase ayat sesuai untuk ira :')
sesuai untuk menambah semangat ira menjadi lebih kuat,
untuk berusaha lebih kuat melupakan yang telah pergi selamanya . . .
thankz admin :')
Bagi Yang Masih Cintai Si Dia Yang Dah Pergi

Perkara menyedihkan dalam hidup ialah bila kamu bertemu seseorang lalu jatuh cinta, hanya kemudian pada akhirnya kamu sedari bahawa dia bukanlah jodoh kamu.

Dengan hal demikian, kamu telah mensia-siakan hari-harimu, bulan-bulanmu malahan bertahun-tahun dengan seseorang yang bukannya jodoh kamu sedangkan si isteri/suami mu sedang menanti kehadiranmu.Ka...lau sekarang pun dia tak layak, 10 tahun dari sekarang juga dia tak akan layak!


Lebih baik kamu ketahui perangai buruknya sekarang sebelum si dia menjadi sebahagian hidupmu yang akan selalu melukakanmu. Biarkan dia pergi, terus lupakan!

Comel tak cat tu ? comel kan ? dalam kecomelan cat tu..apa yang kita boleh tafsirkan dalam gambar ni ? adakalanya , bila kita terlalu stress dengan cinta yang menyakitkan, atau apa saja masalah yang ada , air juga salah satu ubat penenang jiwa kita. Sebab tu , bila ada insan yang kecewa , mesti pergi bilik air bukak shower kemudian dibiarkan kepala dibasahi dengan air. Memang terasa tenang selepas itu. Dan sebab itu juga , ada yang ambil wudhuk untuk mengatasi rasa marah dan sebagainya..

admin rasa cat ni tengah ambil wudhuk kot.. hehehe..

-M.O-

No comments: