Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Friday, December 30, 2011

Playing with pitca ♥

♥The Story Begin Here . . . . .

Assalammualaikum semua :)
alahai lame sungguh ira tak menaip menceritakan hal semasa yang berlaku kat diri ira ,hehe (actually tak perlu sgt kan )

act ,ira mmg nak share banyak benda kat sini,
tapi biase lah ,
kadang-kadang mood takde lah
malas lah 
ape lahh
hehe

k2,ira stop membebel ==,

ira just nak share pitca yang ira try edit2,hehe
taklah cantik .tapi saje nak share ngn korang,weet2 :)

so,tgok je lah yer !
nak komen ape2 ? silakan ..ira sedia menerima komen anda (wahaha,takleh bla betul ) :p

k slamat melihat nohh 



original (edit jugokk sbnrnye ) :p

first trial 

second trial 

third trial ♥

fourth trial 

fifth trial 
ni mcm tak bape jadi ,tp still ira nak letak gakk :D


semua ni adalah bokeh2 yang ira tambahkan dalam gambar ira ni menggunakan kepandaian photoscape :D
bokeh2 ni ira dapatkan dari google images (thankz pakcik google ! )

gambar2 ni bukan ira edit kat tempat yang sedia ada cam pixlr n ape2 lagi ,
ni edit sendiri hasil dari tertengok da tuto sorang budak tu ,tp ira lupe lak link dia ,hehe

budak tu lagi handal woo,thankz la buat tuto tu adikk 

hehe,ira menggunakan gmbr yang same untuk menampakkan kelainan bagi setiap bokeh yang digunakan ,hehe


amacam ,ok tak ? 

kalau boleh bgtahu yang mane satu korang paling ske  ,boleh ? if taknak pun takper ;)

done darling ,hehe ,tata,salam

MAY ALLAH BLESS ALL OF YOU 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

1 comment:

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

Follow Niena semula k .. =)