Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Wednesday, December 7, 2011

Senyum tak perlu kata apa-apa :)


Assalammualaikum semua,
ape khabar ? hehe
ira kembali lepas entry love + jiwang arituh,hehe
tgok mke ira tuh?asyik tersenyum je kan

hehe,alhamdulillah,ira bersyukur sangat dengan kehidupan ira sekarang
sangat okay berbanding dulu,dan ira akan terus memperbaikinya,
btw,ira sangat bersyukur dengan nikmat yang ALLAH beri kepada ira,
nikmat yang sangat2 banyak dan tak terhingga,nikmat keluarga ,rakan2 ,kesihatan dan macam2 lagi lah :)

lagi pula sekarang ni,hidup ira lebih gembira apabila didatangi seorang hamba ALLAH
yang sentiasa membuatkan senyuman ira tak lekang di bibir,
yeah,bukan seorang pakwe okayhh,tapi seorang SAHABAT baik ,
ira senang dengan cara dia berkawan ngan ira n senang dengan cara dia jawab semua kemusykilan ira,
n mcm2 pendapat ira telah mintak dari dye niyhh,huhu
dan yang paling penting dye jawab dengan baik sume pertanyaan ira
paling ske tntg dye ialah 
balas msj pnye lah laju then korang tgok panjang lak isi msj nye?
cane korang rase?mstilah sonok kan
ira mmg ske orang yg msj ngn ira balas msj pnjg2 n bukannya sepatah2,
sbb bila dye bals msj pnjg2 itu menunjukkan dia mmg fokus msj ira n tak boring msj dengan ira,
so hari2 akn tggu dia mesej :)
hehe,bahagia okayy ^^
syukur sangat dengan nikmat yg ALLAH beri ni ^^


p/s
ira baru je balik dari Semenyih semalam,naik ETS
sangat best okayy,sangat disyorkan untuk korang yang nak naik tren,
sila naik ETS,hehe, mahal skit lah yer  tapi selesa amat :)

#esok tak sabar nak main badminton,huhu :)
tata syg semua
Assalammualaikum ^^



No comments: