Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Monday, January 16, 2012

"1st GA if i'm student''



Assalammualaikum semua,hari ni ira nak join

 1ST GA IF I'M STUDENT !
 
ni tyme budak ni last exam SPM niyh :D

Ga ini anjuran rakan ira ezzati :)

so marilah ramai2 join !
syarat2 dan hadiah anda semua boleh tgok kat sini yer !
just klik bawah ni



ga ni menarik taw tak sebab ia mengimbau kenangan bagi budak2 yang dah tak jadi student lagi n budak2 yang still student lagi pun boleh join ! -hehe,sorry ayat pelik sikit 


okay,lets start ira ,


Jika ira seorang pelajar ira akan cuba meneroka benda baru sebanyak-banyaknye kerana bagi ira sewaktu ira jadi student dulu ira tak sempat nak teroka banyak benda baru :)

macam benda2 kat bawah ni ha,dalam gamabr ni haa,hehe

then,jika ira seorang pelajar,ira nak cuba menjadi pelajar genius diantara semua(mksud kat sini ira nak sentiasa bantu cikgu,n bnyk tnye benda tak faham kat cikgu gerenti  ira leh jd genius kan ,hee ) dan menjadi paling rajin untuk membantu guru-guru ira yang dah banyak berkorban untuk pelajarnya (sungguh rindu sekolah :()



Jika ira seorang pelajar juga ira nak banyak habiskan  mase dgn kawan2 tersayang ira,ira nak study banyak2 dengan dorang ,nak happy2 dengan dorang ,nk abizkan banyak mase dgn dorang , menghabiskan masa bertukar fikiran tentang kehidupan ,pelajaran ,masa depan kami <sgt2 rindu kawan2 :( >

memang ira tak dapat nafikan semua ni pasti takkan dapat ira rasai lagi ,huwaa
sedih amatt,tp inilah antara wishlist ira jika ira dapat bergelar pelajar di sekolah lagi :(


kawan-kawan ingatlah kau selalu jadi yang terbaik ! ;D
teringat ayat kawan :)




okay done :)

akhir skali,pengakuan ikhlas 
ira rindu sangat kehidupan sebagai seorang pelajar :')



tag

-kak fara
-biela


alhamdulillah,selesai semuanya :)



4 comments:

*...A!niEy nAdiaH...* said...

saya pon JOIN GA ni.. ~follow sini~

Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

cik loliy said...

tahniah menag GA..:)

cik loliy said...

tahniah menag GA..:)