Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Monday, February 6, 2012

"Short but Meaningful"


Hye semua hari ni ira nak join contest :)
okay kalau korang semua nak join bolehlah tekan banner tu okayy :)

story ira;;
Ada hari tu ira sakit demam,sakit  tekak,pening kepala.Ira mengadulah kat mak ira biaselar ira kan anak manja ;p Yang paling bermakna buat ira waktu tu ialah ayat yang mak ira cakpkan,.nak taw tak pe mak ira cakap.
"kalau  mak boleh gantikan adik punye sakit , mak dah ganti dik,"
ira terharu sangat..yelah memang besar kasih seorang ibu kan,demi anaknya,
sakit yang dialami anak dia pun dia nak tanggung kalau boleh ,hurm,
ape-ape pun, ira sayang mak ira sangat-sangat ! :)
I love you so much my lovely mother !

ira dah ikut sume syarat-syarat dah follow sume penaja ! hehe

done :) 

1 comment:

Miss Nadya said...

sedihnye..:(

jgn pernah lupa kat mak taw syg..mak segalanya pada kita..:)

gud luck dear..:)

senarai nama sudah di keluarkan di sini ::

http://www.nornadiah.com/2012/02/senarai-nama-join-short-but-meaningful.html